SHIPPING TO 25 EUROPEAN COUNTRIES | 30 DAY RETURNS SHOP NOW

AKO NOSIŤ NAŠE LEGÍNY – TIPY OD STYLISTKY JANKY KOČIŠOVEJ

Athleeya pre nás symbolizuje spojenie lásky k pohybu a móde. Premyslenými outfitmi túto symbiózu dokonale vystihla fashion stylistka a blogerka Janka Kočišová aka @jankatopanka, ktorá pre nás vytvorila tri zaujímavé tipy, ako nosiť COFFEE BREAKER legíny na bežný deň. Pozrite sa s nami!
AKO NOSIŤ NAŠE LEGÍNY – TIPY OD STYLISTKY JANKY KOČIŠOVEJ

Athleeya pre nás symbolizuje spojenie lásky k pohybu a móde. Premyslenými outfitmi túto symbiózu dokonale vystihla fashion stylistka a blogerka Janka Kočišová aka @jankatopanka, ktorá pre nás vytvorila tri zaujímavé tipy, ako nosiť COFFEE BREAKER legíny na bežný deň. Pozrite sa s nami!

Záleží nám na tom, aby ste sa v našich kúskoch cítili skvele, no zároveň dostatočne trendovo (a sexi, keď príde na korzovanie v meste po uvoľnení opatrení ?). Rozhodli sme sa preto priblížiť vám prednosti našich legín a ponúknuť inšpirácie, vďaka ktorým naše kúsky zladíte na prechádzku, stretnutie s kamarátkou, nákupy či večerné posedenie v bare (snáď čoskoro).

  • Zakryjú a neprezradia: ,,Legíny nie sú vhodné na bežné nosenie.” Tento mýtus sa nám už dávno podarilo vyvrátiť. Naše legíny v odtieňoch modrej, vínovej a smaragdovej sú z pevného materiálu s krycou schopnosťou, nemusíte sa preto báť, že by vám pri dennom nosení presvitali, a pokojne ich môžete kombinovať aj s kratšími topmi.

TIP: Pri koralových a nude odtieňoch legín odporúčame telovú spodnú bielizeň, aby ste maximalizovali svoj pôžitok z nosenia a dokonalého krytia ?

  • Ako druhá koža: Vďaka pevnejšiemu materiálu sa budete cítiť pohodlne a zároveň kryté. Funkčný materiál pôsobí ako druhá koža, pri nosení dýcha a skvele nahradí nepohodlné rifle.
  • Držia v každej chvíli: Poznáte ten pocit, keď vám legíny skĺzajú a večne si ich musíte vyťahovať? Takéto problémy môžete zahodiť za hlavu. Vieme, aké vzácne je pre nás všetky pohodlie. Spevnený pás skvele drží a formuje, takže sa nemusíte obávať nepríjemného zosúvania.
Zabudnite na chvíľu na čiernu klasiku, odviažte sa farbami

Rozumieme, že zladiť legíny čiernej farby s topom, bundičkou či doplnkami môže byť najjednoduchšie. Pre nás je čierna „must have“ kúsok, ale dnes je naším zámerom vystúpiť z komfortnej zóny a ukázať vám kombinácie výnimočných odtieňov, akými sú modrá, zelená či vínová, tzv. merlot.

Naše legíny sú pre niektoré ženy možno výrazné, ale sú najmä nadčasové a plne funkčné. Vďaka nim vytvoríte kombinácie, ktoré vás neprestanú baviť. ?

Ako hľadáme farby? Prečítajte si viac o tom, ako hľadáme inšpiráciu pri tvorbe kolekcií.

Outfit od stylistky Janky

Janka Kočišová, alebo aj Janka Topanka, je slovenská fashion stylistka a make-up artistka, ktorá začínala ako modelka, ale presadila sa práve vďaka svojej kreativite a jedinečnosti v kombinovaní strihov a outfitov. Modelingovú skúsenosť zúročila pri fotení svojich feedov, z ktorých sme „hotové“! ?

Dnes oblieka a styluje známe osobnosti, modelky, ale aj bežných ľudí. Sama preto veľmi dobre vie, aké je dôležité cítiť sa v oblečení nielen štýlovo, ale aj pohodlne a hlavne sama sebou. Pri svojich klientoch vníma ich osobnosť, do ktorej sa snaží vcítiť. ,,Každá z nás má svoj osobitý štýl a je dôležité zachovať si ho pri každom outfite.”

Janke sme dali voľnú ruku pri kombinovaní našich kúskov. Keď sme zbadali výsledok, spadla nám sánka. Čo na to hovoríte?

V čom sú jej outfity výnimočné?

Aj napriek tomu, že v našich kúskoch trávime každý deň, Jankin fashion styling nás naozaj prekvapil. Vždy nás veľmi inšpiruje vidieť, ako nosia našu kolekciu rozdielne osobnosti, a tipy od profesionálnej stylistky Janky nás naozaj nadchli. Dámy, posúďte samy.

Čaro outfitov v nenápadných detailoch:

  • Janka kombinuje lesklé a matné materiály, čím vytvára šik a pritom nenútený vzhľad.
  • Využíva tzv. vrstvenie odtieňov jednej farby, ale nebojí sa ani farebných kontrastov.
  • Správne zladené doplnky dodávajú šmrnc, Janka vie presne, ako na to.
Ako zladiť COFFEE BREAKER legíny?

Športovo a šik v COFFEE BREAKER legínach v modrej farbe

V jednoduchosti je krása. Modré legíny Janka zladila s klasickým bielym tričkom a doplnila štýlovými teniskami. Šmrnc dotvára pánske sako a trendy klobúčik. Ideálne na vychádzku do mesta alebo večerný zraz pri dobrom filme (samozrejme, za priaznivých podmienok ?).

Elegantne a žensky v COFFEE BREAKER legínach vo vínovej farbe

Tunika s rozšírenými rukávmi previazaná čiernym opaskom jemne zahalí a zároveň podčiarkne ženské krivky. Outfit osvieži elegantná kabelka a členkové čižmičky. Ideálne na rande alebo letné kino pod hviezdami.

“Keep it cool” v CITY BREAKER legínach v smaragdovej farbe

Martensky, ľadvinka a oversize sako – to sú tri klasiky ženy 21. storočia. Ak chcete zaujať a neplávať s davom, ale zostať aj ženskou a trochu drzou, toto je presne outfit, ktorý môžete zvoliť. Vďaka štýlovým okuliarom a krátkemu sexi topu budete neprehliadnuteľné! Na akú príležitosť by ste tento outfit zvolili?

Ukážte sa nám na IG, ako nosíte našu kolekciu vy, označte nás vo svojich príspevkoch a príbehoch.

Tešíme sa na vaše tipy a postrehy. ?

Add comment

Sorry, but you must login before leaving a comment

Get 10% off your first order


Be the first to receive updates on upcoming collections, special events, and the latest news from the world of Athleeya.
Subscribe to our newsletter!

By submitting the form, I confirm that I have read the Information on the processing of personal data.