DOPRAVA PRI NÁKUPE NAD 90 EUR V RÁMCI SR a ČR ZADARMO NAKUPUJ

AKO TO VYZERÁ V BACKSTAGE FOTENIA NAŠEJ KOLEKCIE?

Prepojili sme profesionalitu tímu stylistov, fotografov, make up artistov, modeliek a zažili sme ďalší náročný, no mimoriadne produktívny a inšpiratívny deň pri fotení produktov z našej Athleeya kolekcie.
AKO TO VYZERÁ V BACKSTAGE FOTENIA NAŠEJ KOLEKCIE?

Ste zvedaví, ako to vyzerá v zákulisí profesionálneho fotenia, počas ktorého vznikli kampaňové zábery a videá? Poďte, prevedieme vás týmto skvelým dňom!

7:00

  • O 7.00 hodine ráno sa stretávame celá produkčná partia - fotografi Peťo, Stano, Katka a Ivka z Dynameet studia, maskérka Katka, modelky Evka a Vero a, samozrejme, my dve - Petra a Slavka. 😛
  • Dynameet studio je nádherný priestor, v ktorom vzniká naozajstné umenie. V duchu hesla „Buďte s nami sebou“ dokážu títo kreatívci vytvoriť všetko, po čom túžite, bez kompromisov, s ozajstným záujmom a profesionálnym nasadením. 
  • Pracovnú poradu si dávame nad dobrou kávou, ktorá počas náročného dňa nikdy nesmie chýbať. Mimochodom, vedeli ste, že Dynameeťáci okrem toho, že sú všetci vegáni (a fantasticky varia), sú aj ozaj veľkí kávičkári? Dokonca majú svoj vlastný blend, ktorý pre nich namiešala slovenská pražiareň @coffein_sk (Wau!)

7:30 – 9:00

  • S make up artistkou a vlasovou stylistkou Katkou sme spolupracovali už niekoľkokrát a na jej štýl nedáme dopustiť. Nadčasové či messy účesy, fresh alebo glamour make up vyčaruje s absolútnou ľahkosťou, nerobí jej problém ani wet look, ako keby ste práve vychádzali z mora alebo odchádzali z hodiny jogy. 

  • Kým Katka robí z našich modeliek Evky a Vero bohyne, na druhej strane prebieha príprava štúdia na fotenie -  nastavenie svetiel, farebných pozadí, príprava rekvizít. „Details matters“ – heslo, ktoré sa nesie celým dnešným dňom. 

  • Okrem modeliek je na fotenie potrebné pripraviť aj samotné produkty, aby na fotkách vyzerali tip-top. A to už je naša úloha. 

9:00 – 13:00

  • Začína prvý blok fotenia a s ním kolotoč prezliekania, pózovania, úprav a kontroly všetkého cez fotky, účesy, produkty, modelky až po harmonogram dňa.

13:00 – 14:00

  • Počas obedňajšej prestávky naberajú modelky novú silu pózovať, ale stíhajú aj selfies. 😊 Po krátkom briefingu a skúške rekvizít začíname opäť fotiť.

14:00 – 18:00

  • Druhé kolo fotenia zaberá z nášho denného harmonogramu najviac času, ale zmestíme doň aj chvíle srandy, momentiek a spoločného pózovania.

  • A takto to vyzerá PRED a PO. 😊 Na tento záver sme sa tešili celý deň a môžeme s hrdosťou povedať, že výsledok sa nám naozaj páči. Čo poviete?

A nemôžeme zabudnúť na Katku, ktorej vďačíme za celú backstageovú fotodokumentáciu. Katku na fotkách veľmi nenájdete, stojí totiž práve za foťákom a práve ona zachytáva dušu týchto umeleckých fotografií.

Že koľko ľudí potrebuje tím? Toto je celá naša crew na jednom zábere! Z celého srdca všetkým ĎAKUJEME za deň plný zážitkov, zábavy a neskutočnej dobre odvedenej práce.



Pridaj komentár

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Získaj zľavu 10% na svoj prvý nákup


Buď prvá, ktorá sa dozvie o pripravovaných kolekciách, špeciálnych akciách a novinkách zo sveta Athleeya.
Prihlás sa na odber noviniek!

Loading...