SHIPPING TO 25 EUROPEAN COUNTRIES | 30 DAY RETURNS SHOP NOW

FASHION LEGÍNY - TOP TIPY, AKO ICH NOSIŤ DO ULÍC I DO FITKA

Janku, ktorú na sociálnych sieťach poznáte ako @janah_blog, vnímame ako úspešnú hairstylistku a trendsetterku, ktorá je pre nás dokonalým prototypom inšpiratívnej ženy s perfektným vkusom a množstvom nápadov.
FASHION LEGÍNY - TOP TIPY, AKO ICH NOSIŤ DO ULÍC I DO FITKA

Svoje inšpirácie a tvorbu prezentuje na svojich sociálnych účtoch, preto neunikla ani našej pozornosti. Požiadali sme ju, aby vás inšpirovala tipmi, ako zladiť naše Fashion legíny do fitka, do práce aj na kávičku s kamoškou. Exkluzívne pre Athleeya Janka z profilu @janah_blog zostavila trendy outfity, v ktorých skombinovala naše Fashion čierne legíny štyrikrát inak a my sme na to hrdé. 

Legíny s prívlastkom must-have

Obľúbeným kúskom v Jankinom šatníku sú legíny, ktoré sú súčasťou jej outfitov. „ Athleeya legíny sa mi zapáčili tým, že sú neobmedzene variovateľné, verzatilné, dajú sa nosiť každý deň, na rôzne príležitosti a v každom počasí. Ak raz okúsite čaro legín, podľahnete nekonečným možnostiam ich kombinácií v rôznych outfitoch a už nikdy sa ich nevzdáte,“ hovorí Janka a dodáva, že kvalitné a štýlové legíny si nájdu miesto v šatníku každej akčnej ženy, nielen milovníčky fitness oblečenia. My s ňou môžeme len súhlasiť. ? 

Oslovil nás Jankin zmysel pre detail

V móde je nekonečne veľa možností a nás baví sledovať, ako sa z Janky zakaždým stane iná žena – od fashionistky cez rockerku až po „kamošku odvedľa“. Ako milovníčku pohodlného oblečenia bolo pre nás prirodzené osloviť ju s požiadavkou, aby pre nás zostavila niekoľko trendy outfitov, v hlavnej úlohe s našimi Fashion čiernymi legínami.

Svojou kreativitou, vkusom a zmyslom pre detail dokáže Janka z legín vykúzliť hneď niekoľko outfitov. Janka má odvážny štýl, nebojí sa farieb, vzorov, štruktúr ani vrstvenia materiálov.

Top tipy, ako nosiť Athleeya legíny každý deň inak

# 1

Janka v tomto outfite siahla po živočíšnom vzore. Minimalistické čierne legíny so shiny efektom zladila s vysokými čiernymi čižmami v kontraste s krátkym Teddy kožúškom v koňakovej farbe a so štýlovou baretkou. Športovo-elegantný outfit na rande i na výlet ako vyšitý. ? 


# 2

Rada z času na čas popustíš uzdu svojej fantázii? Nechaj sa inšpirovať Jankiným jemne drzým outfitom. :-P Nie je čierna ako čierna, najmä keď sa správne skombinuje s vhodnými materiálmi a štruktúrami. Kožená bundička s kovovými cvokmi dodáva celému outfitu šmrnc. Janka tento styling ozvláštnila klobúkom, martenskami a červeným rúžom. Už len vyjsť do ulíc a… Let´s rock the party! ?


# 3

Milujeme tento styling! Predstavuje symbiózu materiálov a štruktúr, je trendy, štýlový a ako vystrihnutý z módneho katalógu. Ideálny príklad toho, že aj v zime sú naše Fashion legíny kúskom, po ktorom sa dá siahnuť.  Stačí k nim obuť hrejivé ponožky a zateplené boots, navrstviť tenkú dlhú košeľu s predĺženým svetrom, staviť na krátku kožušinovú bundičku a voilá - outfit do zimy ako stvorený.


# 4

Okrem práce hairstylistky miluje Janka i fitness a pohyb. Prezradila nám, že pohodlný outfit pri cvičení je jej základnou požiadavkou a pri výbere kvality materiálov si dáva špeciálne záležať. Ak to máš rovnako aj ty, miluješ pohyb a fitness oblečenie je tvoja druhá koža, inšpiruj sa Jankiným outfitom a využi svoje Fashion legíny na maximum. Ak ich navyše skombinuješ s Fashion bra podprsenkou a sieťovaným Move it tričkom, takpovediac zabiješ dve muchy jednou ranou – budeš sa cítiť extrémne pohodlne a rafinovane sexi zároveň. ? 


Add comment

Sorry, but you must login before leaving a comment

Get 10% off your first order


Be the first to receive updates on upcoming collections, special events, and the latest news from the world of Athleeya.
Subscribe to our newsletter!

By submitting the form, I confirm that I have read the Information on the processing of personal data.