DOPRAVA PRI NÁKUPE NAD 90 EUR V RÁMCI SR a ČR ZADARMO NAKUPUJ

OTVORILI SME PRE VÁS NÁŠ SHOWROOM! A NIE HOCIJAKÝ...

Mať náš showroom, priestor, v ktorom vás budeme vítať, obliekať a smiať sa, miesto pre všetky naše Athleeya kúsky, to bol náš sen od počiatku založenia značky. Vďaka vám sme dostali impulz zrealizovať ho čo najvernejšie našej značke.
OTVORILI SME PRE VÁS NÁŠ SHOWROOM! A NIE HOCIJAKÝ...

Myslíme si, že úplne vystihuje našu značku a jej osobnosť – je minimalistický, s dôrazom na detail, ležérny a komfortný, nie okázalý, no príjemne útulný a inšpiratívny.

Prečo vznikol?

Chceli sme byť bližšie k vám. Uvedomujeme si dôležitosť individuálneho vnímania, precítenia a fyzického dotyku každého kúsku oblečenia na vlastnej koži. Veríme, že ak si vybraný kúsok vyskúšate, dotknete sa jeho kvality, pocítite ho na vlastnej koži, prinesie vám očakávanú pridanú hodnotu.


Dlho sme hľadali priestor, ktorý by lahodil nášmu oku aj vkusu. Priestor mal odzrkadľovať našu slowfashion filozofiu, vyžarovať štýl s čistými a jasne definovanými líniami, no predovšetkým odrážať pozitívny vibe a príjemnú atmosféru. Ten náš sme našli priamo v nami vysnívanej lokalite v centre mesta, v blízkosti obchodného centra Nivy, uprostred príjemných podnikov a dostupnej infraštruktúry. Tento priestor sme si okamžite zamilovali, je trendy, má šmrnc, dokonca ľahko zaparkujete priamo v obchodnom centre.


Ako sme z priestoru vykreovali showroom

Sme detailistky. Milujeme nadčasovosť a jednoduchosť. Základom našej tvorby je minimalizmus, jemnosť realizácie, kompaktnosť. Preto aj priestor, ktorý reprezentuje našu značku, je odrazom týchto atribútov. Od začiatku sme vedeli, že v našom showroome nesmie chýbať lesk. Rovnako ako štruktúrované materiály, čisté línie, monochromatickosť a orientácia na detail sú základnými piliermi našej tvorby. Keďže Slavka je vášnivá dizajnérka, dokonale využila každý jeden centimeter štvorcový a z nahého priestoru tak razom vykúzlila nadčasový showroom a ateliér v jednom. Bielo-čierny základ oživila pohodlnými kreslami v kontrastnej cyklámenovej farbe. Záves v lesklom striebornom šate celý priestor dokonale rozžiaril a dodal mu pompézny touch. Zároveň tvorí zástenu medzi showroomom a skladom a pôsobivo vyčleňuje skúšobnú kabínku. Útulnosť celému priestoru dodávajú aj živé kvety. 😊 


Tu sa cítime ako doma. Showroom je pre nás miestom, v ktorom vznikajú nové nápady, rodia sa nové myšlienky, kreujú výzvy, vyberajú materiály, skúšajú prototypy, no predovšetkým je to miesto, kde sa môžeme stretnúť s vami osobne.


Toto je správne miesto, kde sa môžete s nami poradiť, či máte správnu veľkosť, váhate nad výberom farby, alebo si neviete celkom predstaviť, ako matný či lesklý finiš našich materiálov vyzerá priamo na vás.

Rady vám poradíme! A už teraz sa na vás tešíme! 

Vaša Slavka a Petra

Nájdete nás na Karadžičovej ulici č. 8 (vchod z Páričkovej ulice, parkovanie možné v neďalekom obchodnom centre Nivy).

Otváracie hodiny:

  • Pondelok:     podľa dohody
  • Utorok:         9:00 – 17:30
  • Streda:         9:00 – 17:30
  • Štvrtok:        9:00 – 17:30
  • Piatok:          podľa dohody

Pokojne si s nami dohodnite osobné stretnutie aj mimo otváracích hodín.

Pridaj komentár

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Získaj zľavu 10% na svoj prvý nákup


Buď prvá, ktorá sa dozvie o pripravovaných kolekciách, špeciálnych akciách a novinkách zo sveta Athleeya.
Prihlás sa na odber noviniek!

Loading...