DOPRAVA PRI NÁKUPE NAD 90 EUR V RÁMCI SR a ČR ZADARMO NAKUPUJ

PREDSTAVUJEME VÁM NOVÉ HOT KÚSKY NAŠEJ KOLEKCIE

Vypočuli sme všetky vaše priania a tajné túžby a novú kolekciu sme navrhli tak, aby sme vaše obľúbené strihy a
PREDSTAVUJEME VÁM NOVÉ HOT KÚSKY NAŠEJ KOLEKCIE

Vypočuli sme všetky vaše priania a tajné túžby a novú kolekciu sme navrhli tak, aby sme vaše obľúbené strihy a farby povzniesli do dokonalosti. Použili sme odtiene a modely, ktoré vás najviac na Athleeya značke bavia, a skombinovali sme ich s aktuálnymi trendmi. A tu je výsledok! Predstavujeme vám štyri výnimočné kúsky, o ktoré sme rozšírili našu kolekciu a sme zvedavé, ako na vás zapôsobia. 🙂

Hitom ženskej módy je vysoký pás a nadčasová klasika. Tieto trendové elementy sme spojili s vašimi obľúbenými čiernymi legínami a vytvorili sme model s vysokým pásom, ktorý pôsobí žensky, dokonale kopíruje krivky, a pritom zachováva všetky výnimočné kvality pôvodných COFFEE BREAKER legín.

Overená klasika – neutrálne farby

Rovnováhu hľadáme tak v cvičení, ako aj v bežnom živote a v neposlednom rade aj vo svojom šatníku. Popri ikonickej čiernej milujeme neutrálne odtiene, ktoré sú verzatilné, a rovnako ako u nás aj u vás patria medzi obľúbené. Povedali sme si, že „upgrejdované“ čierne legíny s vysokým pásom musíme urobiť aj v inom odtieni, a voľba bola jasná. Nude farba je „must have“ nielen v rámci trendov, ale výborne sa hodí práve na letnú sezónu.

Viete, ako zladiť neutrálne farby s výraznými prvkami? Prečítajte si v našom článku.

Prečo vysoký pás?

Pri vzniku značky Athleeya sme mali jasnú myšlienku – vyzdvihnúť krásu a štýl nositeliek a podčiarknuť ich ženskosť pri pohybe. Presne tak isto sme postupovali aj pri rozširovaní našej kolekcie, jednoducho sme vzali overenú klasiku a pridali jej ďalší jedinečný detail.

  • Vysoký pás zvýrazňuje ženské tvary a svedčí takmer každej postave, preto nemôže chýbať ani v našej novej kolekcii.
  • Krásne formuje postavu a opticky predlžuje a zoštíhľuje nohy. A to predsa nikdy nie je na škodu! 😛
  • Vysoký pás popri superkrycej schopnosti drží pri náročnom cvičení. Či už robíte drepy vo fitku, precvičujete jogové pozície, alebo bicyklujete, legíny so zvýšeným pásom perfektne držia a kryjú bruško. Vy sa môžete plne sústrediť na svoje cvičenie, legíny poskytnú dokonalé krytie.
  • Vďaka vysokému pásu máte chránený chrbát a citlivé ženské partie. Viac asi netreba vysvetľovať, my ženy vieme… 😉
  • Náš vysoký pás sa neroluje, nepadá, drží a chráni vás aj vtedy, keď sa pri cvičení spotíte a robíte náročné pohyby. Jednoducho je to parťák do akejkoľvek (ne)pohody.
Ako kombinovať legíny so zvýšeným pásom?

Zakryť tento žiarivý šik kúsok obyčajným dlhým tričkom by bola naozaj škoda! Legíny s vysokým pásom sa podobne ako džínsy stali nadčasovým kúskom. Navyše, tie naše sú aj funkčné. Ako ich správne zladiť?

  • Kombinácia s crop top. Zvršok ponechá priestor výraznému pásu a podčiarkne tak ženské tvary. Táto kombinácia je ideálna na akýkoľvek šport, ale aj vychádzku do mesta.
  • Kombinácia s Burn it bra. Athleisure podprsenka je ako stvorená na styling s high waist legínami. Nič to, že nemáte práve vysnívaný „sixpack“, vysoký pás legín decentne zakryje neželané partie, vyzdvihne ženskosť a opticky predĺži vaše nohy.

Nebojte sa ich kombinovať s kratšími topmi a bundičkami, upriamite tak pozornosť na ženské krivky.

Ako nosiť naše legíny? Prečítajte si tipy od stylistky Janky Kočišovej.

Leto patrí biker shorts

Trendové biker shorts dostali trendovú nude farbu, aby vynikla vaša slnkom pobozkaná pokožka. No nezabudli sme ani na športovkyne, ktoré si letnú sezónu užívajú pri športe naplno a myslia aj na to, že si pri bicyklovaní či kolieskových korčuliach chcú opáliť kolená. Čierne bikerky sme preto skrátili, aby boli vskutku hot a ukázali vaše prednosti, ale dostatočne kryli vaše „zadnosti“.

Čo hovoríte, yay or nay? 🙂

Toto sú všetky novinky letnej kolekcie Athleeya

Coffee Breaker Leggings High Waist – black

Oprášili sme obľúbenú klasiku a zvýšili jej pás, aby sedela každej z nás. Coffee Breaker sa tak stali legínami na každú príležitosť.

Coffee Breaker Leggings High Waist – nude

Rovnako sme ich vylepšili aj v prirodzenej telovej farbe s letným nádychom. Inšpirovali sme sa dovolenkovou náladou a predstavili si teplé pieskové tóny.

City Breaker Shorts – čierna, kratučký strih, high waist

Šortky sú nezabudnuteľnou súčasťou letných outfitov. Ponechali sme overený strih City Breaker bikerok, ale skrátili ich na sexi dĺžku, ktorá odhalí prednosti, ale dokonale zahalí „zadnosti“. 🙂

Coffee Breaker Biker Shorts – nude, high waist

V prípade biker shorts sme pridali šik lemovanie nad kolenami a vysoký pás, aby vznikol dokonalý kúsok na túto letnú sezónu.

Užite si leto s našimi novými kúskami a nezabudnite sa nám ukázať! Označte nás na fotkách na svojom IG s hashtagom AthleeyaHotSummer2021.

Pridaj komentár

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Získaj zľavu 10% na svoj prvý nákup


Buď prvá, ktorá sa dozvie o pripravovaných kolekciách, špeciálnych akciách a novinkách zo sveta Athleeya.
Prihlás sa na odber noviniek!

Loading...